Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke
ARRANGEMENTER

MENIGHEDSSAL / PARKERING
Adgang til den nye menighedssal i Undløse Præstegård med handicapvenlig indgang er i gavlen.

Der er indrettet et parkeringsområde umiddelbart inden den private del af præstegårdens gårdsplads. De ændrede forhold omkring adgang til den nye menighedssal og parkering skyldes, at efter inddragelse af den tidligere bolig er lokalerne ifølge gældende regler nu undergivet menighedsrådets ansvar.

SE EVENTUELLE OPSLAG I SKABENE VED DE TO INDGANGE TIL KIRKEGÅRDEN

VEJLEDNING OM ÆNDRET BEGRAVELSESFORM I UNDLØSE KIRKE
BEMÆRK DELTAGERANTAL ÆNDRET FRA 28 TIL 23
Vi opfordrer til at kun den nærmeste familie deltager med så få deltagere som muligt. For at overholde kravet om at holde afstand mellem deltagerne vil der kun være adgang for højst 23 deltagere. Præst og graver vil stå ved kirkens indgangsdør og sammen sørge for at kun dette antal personer vil få adgang ligesom man vil blive anvist hvor man skal sidde inde i kirken. Vi opfordrer også til at det tydeligt skrives i dødsannoncen at kun inviterede deltagere vil få adgang til kirken. Der vil ligge salmeark med de valgte salmer, som alle udover kirkesangeren nu må synge med på.
Vi er i menighedsrådet meget kede af at måtte stille disse krav, som vi imidlertid er blevet pålagt for at forebygge coronasmitte.

SOGNECAFÉ - Midlertidigt indstillet på grund af krav om corona-afstand
 Alle dage kl. 14.00-16.00
Det overordnede emne vil være sang

MENIGHEDSRÅDSVALG 2020
Den nye valglov medfører ændring af valgformen, og det betyder at valg til menighedsråd sker som et personvalg og ikke længere ved et listevalg
VALGRESULTAT: Nr. 1/Aase Stær Nr.2/Vibeke Treldal Nr. 3/Lonny Linderoth Rasmussen
Nr. 4/Jan Marshall Madsen Nr. 5/Inga Hoelgaard Rasmussen Nr. 6/Aase Nielsen
Stedfortræder: Nr. 1/Sara Lea Kronvang

GUDSTJENESTER UNDLØSE KIRKE GÆLDENDE FRA 7. FEBRUAR 2021
Der vil kun være adgang for højst 23 personer, og en gudstjeneste vil kun vare 30 minutter.
Der vil ligge salmeark og nu må alle udover kirkesangeren også synge med.
Der skal desuden være mindst to meters afstand til andre i kirken. Vær opmærksom på dette når du kommer ind i kirken og når du forlader kirken. De markerede pladser er med 2 meters afstand.
Kirken er også underlagt bestemmelsen om at have mundbind eller visir på, indtil man sidder på sin plads, og når man forlader den. Det gælder for alle tjenester i kirken.

be

Arrangementer og aktiviteter i Undløse Kirke

Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130