Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke

Adgang til den nye menighedssal i Undløse Præstegård med handicapvenlig indgang er i gavlen.

Der er indrettet et parkeringsområde umiddelbart inden den private del af præstegårdens gårdsplads. De ændrede forhold omkring adgang til den nye menighedssal og parkering skyldes, at efter inddragelse af den tidligere bolig er lokalerne ifølge gældende regler nu undergivet menighedsrådets ansvar.

Søndag den 25. februar kl. 10.30 i Søndersted kirke
Konfirmander og forældre inviteres til gudstjeneste med efterfølgende gennemgang af den kommende konfirmation og drøftelse af alt det praktiske i forbindelse med konfirmationen.

Sognecafé onsdag den 28. februar, onsdag den 21. marts, onsdag den 18. april, hvor det overordnede emne vil være sang.

Foredragsaften torsdag den 22. februar kl. 19.00 i Præstegårdssalen, Undløse Præstegård med Brian McGuire, professor emeritus, D.Phil.
"Kristne værdier og vores dilemma i dag"
Hvem er min næste? Spørgsmålet handler om vores hverdag i et Danmark, hvor asylsøgere og flygtninge beder om vores hjælp og beskyttelse. Et individcentreret samfund, hvor fællesskabstanken er svækket.

Foredragsaften tirsdag den 22. maj kl. 19.00 i Præstegårdssalen, Undløse Præstegård.
Her kommer Jimmy Rohde fra "Hus Forbi" sammen med en af
bladsælgerne og fortæller om "Hus Forbi".

Foredragsaften tirsdag den 18. september kl. 19.00 i Præstegårdssalen, Undløse Præstegård med Kåre Johannessen,
der fortæller om "Spøgelser og overtro i middelalderen".Foredraget er en gennemgang af alle de mystiske, dunkle, uhyggelige, sære og sjove skabninger, man troede verden var fuld af for 500 år siden. Vi hilser på varulve og vampyrer, men også på elverfolk, nisser, onde grisebasser, lygtemænd, levende døde og en masse andre fornøjelige skabninger.

Arrangementer og aktiviteter i Undløse Kirke

Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130