Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke
ARRANGEMENTER

PRÆSTEGÅRDSSAL / PARKERING
Adgang til den nye præstegårdssal i Undløse Præstegård med handicapvenlig indgang er i gavlen.

Der er indrettet et parkeringsområde umiddelbart inden den private del af præstegårdens gårdsplads. De ændrede forhold omkring adgang til den nye præstegårdssal og parkering skyldes, at efter inddragelse af den tidligere forpagterbolig er lokalerne ifølge gældende regler nu undergivet menighedsrådets ansvar.

SE EVENTUELLE OPSLAG I SKABENE VED DE TO INDGANGE TIL KIRKEGÅRDEN

ANDAGT  "ØSTERGÅRDEN"
Onsdag den 13. marts kl. 10.00
Onsdag den 10. april kl. 10.00
Onsdag den 8. maj kl. 10.00

ONSDAG DEN 24. APRIL KL. 19.00 PRÆSTEGÅRDSSALEN
FOREDRAG: UNDLØSE KIRKES YNGSTE KLOKKE  - 100 ÅRS JUBILÆUM 2024
Klokkenist og organist Erik Kure fortæller med ledsagende billeder, tekst og lyd om klokken og klokkestøberne B. Løw & Søn samt om lokale og nationale forhold i kirken og det omgivende samfund i årene omkring 1924.

LØRDAG DEN 27. APRIL KL. 16.00 - FORÅRSKONCERT I UNDLØSE KIRKE
med temaet "Disney - nyt og gammelt"
Sang ved Anna Bay Rasmussen som akkompagneres af ægteparret Jesper og
Therese Adorján Ankjær på henholdsvis klaver og cello

MENIGHEDSRÅDSVALG 2024
TIRSDAG DEN 14. MAJ KL. 19.00 I PRÆSTEGÅRDSSALEN
Orienteringsmøde for alle interesserede hvor vi vil fortælle om menighedsrådets arbejde i de forløbne snart 2 år, om de kommende opgaver samt om valgprocessen ved det forestående valg.
Tirsdag den 17. september kl. 19.00 vil der blive indkaldt til en valgforsamling for alle
 stemmeberettigede i Undløse-Søndersted sogn.

TORSDAG DEN 22. AUGUST KL. 19.00 PRÆSTEGÅRDSSALEN
Et spændende og musikalsk foredrag med Morten Hemmingsen fra den succesfulde tv-serie Badehotellet

LØRDAG DEN 30. NOVEMBER KL. 16.00 - JULEKONCERT I UNDLØSE KIRKE
Medvirkende: sopran Anna Carina Sundstedt, tenor John Wrensted Olsen, pianist Jens Kaas