Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke
ARRANGEMENTER

MENIGHEDSSAL / PARKERING MM
Adgang til den nye menighedssal i Undløse Præstegård med handicapvenlig indgang er i gavlen.

Der er indrettet et parkeringsområde umiddelbart inden den private del af præstegårdens gårdsplads. De ændrede forhold omkring adgang til den nye menighedssal og parkering skyldes, at efter inddragelse af den tidligere bolig er lokalerne ifølge gældende regler nu undergivet menighedsrådets ansvar.

SOGNECAFÉ
Sognecafé onsdag den 18. september, den 16. oktober og den 20. novemnber. Alle dage kl. 14.00-16.00, hvor det overordnede emne vil være sang.

FOREDRAGSAFTEN
"Pigerne på Sprogø" onsdag den 11. september kl. 19.00 i Præstegårdssalen

Historiker Carsten Egø Nielsen fortæller om "Pigerne på Sprogø".
FOREDRAGET ER AFLYST PÅ GRUND AF SYGDOM.

FOREDRAGSAFTEN
"Min tid i gule sokker" om Olsen-banden - og Morten Grunwald
Onsdag den 9. oktober kl. 19.00 i Præstegårdssalen

Forfatteren Per Kuskner fortæller underholdende om den største succes i dansk filmhistorie med udgangspunkt i bogen "Min tid i gule sokker", som Per Kuskner skrev i samarbejde med Morten Grunwald.

JULEKONCERT
De 3 Kgl. Tenorer lørdag den 30. november kl. 16.00 i Undløse Kirke

En julekoncert der er anderledes og spændende. De 3 Kgl. Tenorer (Sune Hjerrild, Peter Steen Andersen, John Venning) synger julesange samt lidt af deres populære opera og danske evergreens sammensat i et sprudlende program, som spreder juleglæden overalt. -  Efter koncerten byder menighedsrådet på en lille forfriskning i kirkens våbenhus.

Arrangementer og aktiviteter i Undløse Kirke

Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130