Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke

Adgang til den nye menighedssal i Undløse Præstegård med handicapvenlig indgang er i gavlen.

Der er indrettet et parkeringsområde umiddelbart inden den private del af præstegårdens gårdsplads. De ændrede forhold omkring adgang til den nye menighedssal og parkering skyldes, at efter inddragelse af den tidligere bolig er lokalerne ifølge gældende regler nu undergivet menighedsrådets ansvar.

Sognecafé onsdag den 27. september, onsdag den 11. oktober og onsdag den 22. november fra kl. 14.00 til 16.00, hvor det overordnede emne vil være sang.

BOR DU I UNDLØSE SOGN INVITERES DU TIL BORGERMØDE TIRSDAG DEN 19. SEPTEMBER KL. 17.30 I PRÆSTEGÅRDSSALEN, UNDLØSE PRÆSTEGÅRD.

UNDLØSE MENIGHEDSRÅD SØRGER FOR AFTENSMAD.

Formålet med dette møde er, at vi i Undløse menighedsråd gerne vil høre, hvad borgene har af gode idéer til aktiviteter og nye tiltag omkring det kirkelige liv i Undløse sogn. Vi vil først fortælle lidt om, hvad der er foregået i sognet det seneste år.

Lørdag den 14. oktober kl. 13.00 Pilgrimsvandring. Vi mødes i Undløse preæstegård og går gennem skoven til Søndersted kirke, hvor vi hoider en kort andagt. Herefter går vi ned i Graverhuset ved siden af kirken og får lidt at spise og drikke. Turen er på ca. 6 km. Hvis man ikke ønsker at gå tilbage, må man selv sørge for afhentning ved Søndersted kirke. Det er en god idé med fornuftigt fodtøj. Tilmelding til turen på tlf. 59 18 91 30 eller mail: hrc@km.dk. Alle deltagere får en vandrestav, som man må beholde. Alle i vore sogne er velkomne til at deltage.

FOREDRAGSAFTEN tirsdag den 31. oktober kl. 19.00 i Præstegårdssalen, Undløse Præstegård

Lone Fasmer fortæller om "Dysser og jættestuer i Østrup-området" - de over 5.000 år gamle storstensgrave. Hvem konstruerede disse stenbyggede gravkamre - og skjulte gravhøjen en glemt skat? Vi hører også lidt om Undløse kirkes pastor Thomas Rørdam og hans beskrivelser af dysserne til Den kongelige Commission til "Oldsagers Opbevaring" i 1810.

Mandag den 6. november kl. 19.00 i Undløse kirke genskaber Prins Gustav Ensemblet, som består af Kresten-Erik Dahl, Anders Tangaa, Mikkel Vale og Rasmus Agertoft, en gudstjeneste, som den så ud i 1569. I anledning af 500-året for Martin Luthers 95 teser, der regnes som startskuddet til Reformationen også i Danmark. Det var året for den første officielle lutherske salmebog på dansk.

JULEKONCERT i Undløse Kirke søndag den 3. december kl. 19.00 med Helle Nerup Jazz Trio - gratis adgang.

Helle Nerup (sang), Michael Vogelius Larsen (piano) og Stig Andreassen (bas)

Et julerepertoire med en blanding af danske, engelske og amerikanske juleklassikere samt nogle fællessange.

Vi slutter med en lille forfriskning i kirkens våbenhus

Arrangementer og aktiviteter i Undløse Kirke

Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130