Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke
ARRANGEMENTER

MENIGHEDSSAL / PARKERING
Adgang til den nye menighedssal i Undløse Præstegård med handicapvenlig indgang er i gavlen.

Der er indrettet et parkeringsområde umiddelbart inden den private del af præstegårdens gårdsplads. De ændrede forhold omkring adgang til den nye menighedssal og parkering skyldes, at efter inddragelse af den tidligere bolig er lokalerne ifølge gældende regler nu undergivet menighedsrådets ansvar.

SE EVENTUELLE OPSLAG I SKABENE VED DE TO INDGANGE TIL KIRKEGÅRDEN

VEJLEDNING OM BEGRAVELSESFORM I UNDLØSE KIRKE GÆLDENDE FRA 21. APRIL 2021
Vi opfordrer til at kun den nærmeste familie deltager med så få deltagere som muligt. For at overholde kravet om afstand mellem deltagerne vil der nu være adgang for højst 28 deltagere. Præst eller graver vil stå ved kirkens indgangsdør og sammen sørge for at kun dette antal personer vil få adgang ligesom det inde i kirken er vist hvor man skal sidde. Vi opfordrer også til at det tydeligt skrives i dødsannoncen at kun inviterede deltagere vil få adgang til kirken.

GUDSTJENESTER UNDLØSE KIRKE GÆLDENDE FRA 21. APRIL 2021
Der vil nu være adgang for højst 28 personer. Tidsbegrænsning på 30 minutter er bortfaldet og der må synges. Der gennemføres altergang, men der skal ved knæfaldet  være minimum en meters afstand mellem deltagerne.
Der skal stadig være mindst to meters afstand til andre i kirken. Vær opmærksom på dette når du kommer ind i kirken og når du forlader kirken. De markerede pladser er med 2 meters afstand.
Kirken er også underlagt bestemmelsen om at have mundbind eller visir på, indtil man sidder på sin plads, og når man forlader kirken. Reglerne gælder for alle tjenester i kirken.

SOGNECAFÉ - Midlertidigt indstillet
Alle dage kl. 14.00-16.00
Det overordnede emne vil være sang

UNDLØSE KIRKE LØRDAG DEN 9. OKTOBER 2021 KL. 16.00
Koncert med Hagested Ensemblet
"DE TO VEJE"
Kom og hør et repertoire med fejende keltisk og sprudlende skandinavisk folkemusik sat i en ramme af meditative hymner, der apellerer til eftertanke og ro.
Ensemblet består af Torben Heegaard (fløjte og saxofon), Laurits Heegaard (slagtøj), Lasse Jonsson (guitar og andre strengeinstrumenter), Mikkel Vale (bas).

UNDLØSE KIRKE LØRDAG DEN 27. NOVEMBER 2021 KL. 16.00
Julekoncert med Marie Carmen Koppel akkompagneret af Steen Rasmussen på klaver og
Benjamin Koppel på saxofon

SØNDERSTED KIRKE SØNDAG DEN 5. DECEMBER 2021 KL. 16.00