Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke

Adgang til den nye menighedssal i Undløse Præstegård med handicapvenlig indgang er i gavlen.

Der er indrettet et parkeringsområde umiddelbart inden den private del af præstegårdens gårdsplads. De ændrede forhold omkring adgang til den nye menighedssal og parkering skyldes, at efter inddragelse af den tidligere bolig er lokalerne ifølge gældende regler nu undergivet menighedsrådets ansvar.

Sognecafé onsdag den 29. marts og onsdag den 26. april. fra kl. 14.00 til 16.00, hvor det overordnede emne vil være sang.

Pilgrimsvandring lørdag den 6. maj kl. 13.00.Vi mødes i Undløse Præstegård og går gennem skoven til Søndersted kirke, hvor vi holder en kort andagt. Herefter går vi ned i Graverhuset ved siden af kirken og får lidt at spise og drikke. Turen går herefter tilbage gennem skoven til Undløse. Turen er på ca. 12 km, så det er en god idé med fornuftigt fodtøj. Alle deltagere får en vandrestav, som man må beholde. - Alle er velkomne til at deltage.

Torsdag den 27. april kl. 19.00 i Undløse Præstegård

Foredrag om "Bedsteforældre, børn og børnebørn" v/forfatter, foredragsholder, lærer og tidligere konsulent i Undervisningsministeriet Ole Flemming Pedersen

Se nærmere beskrivelse i kirkebladet

Onsdag den 17. maj kl. 19.00 i Undløse Præstegård

Foredrag om "Jeg bor alene - selvvalgt singlemor" v/Signe Fjord

Se nærmere beskrivelse i kirkebladet.

Mandag den 5. juni kl. 11.00 Anden Pinsedag afholder kirkerne fælles pinsegudstjeneste på Rævebjerg i Mørkøv.

Søndag den 6. august kl. 14.00 Fællesgudstjeneste på Brorfelde - et samarbejde mellem Brorfeldes vennekreds og Holbæk kommune.

Arrangementer og aktiviteter i Undløse Kirke

Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130