Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke
BØRN OG UNGE

KONFIRMATION 2020
Konfirmationsforberedelse vil finde sted i Undløse præstegård tirsdag eftermiddag efter skole. Undervisningen begynder kl. 14.00-15.30. Første gang tirsdag den 22. oktober.
VELKOMSTGUDSTJENESTE
For nye konfirmander og deres forældre torsdag den 19. september kl. 19.00 i Undløse kirke. Kaffebord i præstegårdssalen efter gudstjenesten.
Konfirmation Undløse Kirke søndag den 19. april 2020 kl. 10.00.
Konfirmation Søndersted Kirke søndag den 26. april 2020 kl. 10.00

KONFIRMANDTILMELDING
Tilmeld dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID, på folkekirken.dk.
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Når den ene forælder har signeret tilmeldingen, modtager den anden forælder en mail med et link, så vedkommende også kan skrive under med sit NemID. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.
Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.
Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere eller har brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte sognepræst Hannah Reinholdt Clausen på e-mail: hrc@km.dk.

MINIKONFIRMANDER
Sjov, leg og undervisning for 3. klasse
Et tilbud til børn der går i 3. klasse på Skovvejens skole, afdeling Undløse. Kirke- og kulturmedarbejder Gitte K. Nielsen i Nørre Jernløse og Kvanløse sogne vil stå for undervisningen. Vi skal bl.a. lære kirken at kende, høre historier fra Bibelen, lege, lave små kreative ting og synge.
Vi mødes i Undløse Præstegård tirsdage kl. 14.00-16.00. Forløbet kører over 8 tirsdage.  Næste hold begynder i januar 2020. Indbydelser sendes ud til de kommende minikonfirmander i december 2019.
Børnene bliver hentet ved skolen, og vi følges derefter ad over til præstegården. Bagefter er der mulighed for at blive fulgt tilbage til SFO'en. Man kan også blive hentet ved præstegården eller selv tage hjem efter aftale.

BØRNEKLUBBEN
Vi mødes hver anden onsdag kl. 14.30-16.00 i Undløse Præstegård:  Alle børn i alderen 6 - 9 år er velkomne.
Første gang efter sommerferien er onsdag den 25. september. Derefter børneklub på følgende datoer: onsdag den 2. oktober, onsdag den 23. oktober, onsdag den 6. november, onsdag den 27. november, onsdag den 4. december.
Henvendelse: Hannah Reinholdt Clausen tlf. 59 18 91 30 eller hrc@km.dk

BØRNEKORET SANGSPILOPPERNE
For børn I i 2., 3. og 4. klasse. Børnekoret øver i Undløse Præstegård. Tid og dag kommer primo september. Børnene hentes og afleveres i SFO. Korleder: Pernille Rasmussen.Tilmelding til koret sker til: Lonny Linderoth Rasmussen enten på tlf. 40 40 26 70 eller mail: lonny1977@gmail.com

- vi har i kirken aktivitetstasker til både mindre og større børn som et tilbud under gudstjenesten. Der er tegnepapir, farver, blyanter, malerbøger, puslespil og flere andre ting til både piger og drenge.

Mere for børn på barnetro.dk og på bibelselskabet.dk

Børn & Unge - Børneklubben og konfirmander

Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130