Velkommen til Undløse Kirke

Tirsdage kl. 14.00-15.30
Første gang tirsdag den 2. november 2021

KONFIRMANDTILMELDING
Tilmeld dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID, på folkekirken.dk.
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Når den ene forælder har signeret tilmeldingen, modtager den anden forælder en mail med et link, så vedkommende også kan skrive under med sit NemID. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.
Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.
Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere eller har brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte sognepræst Hannah Reinholdt Clausen på e-mail: hrc(snabel-a)km.dk.

MINIKONFIRMANDER
Sjov, leg og undervisning for 3. klasse
Et tilbud til børn der går i 3. klasse på Skovvejens skole, afdeling Undløse. Kirke- og kulturmedarbejder Gitte K. Nielsen i Nørre Jernløse og Kvanløse sogne vil stå for undervisningen. Vi skal  lære den lokale kirke bedre at kende. Vi leger, laver små kreative projekter, hører historier fra Bibelen og lærer kirkebygningen at kende - og så har vi det sjovt og hyggeligt sammen. Vi starter op i foråret 2022, hvor vi mødes i Undløse præstegård. Alle børn i 3. klasse på Undløse skole vil få en invitation med hjem, hvor der står mere om opstartstidspunkt, hvad minikonfirmand er for noget og hvordan I tilmelder jer. Man skal ikke være døbt for at deltage.
Børnene bliver hentet ved skolen, og vi følges derefter ad over til præstegården. Bagefter er der mulighed for at blive fulgt tilbage til SFO'en. Man kan også blive hentet ved præstegården eller selv tage hjem efter aftale.

BØRNEKLUB I UNDLØSE PRÆSTEGÅRD
Vi mødes hver anden onsdag fra kl. 14.30-16.00 i præstegården
Alle børn i alderen 6 - 9 år er velkomne.
Onsdag den 19. januar kl. 14.30-16.00
Onsdag den 2. februar kl. 14.30-16.00
Henvendelse: Hannah Reinholdt Clausen tlf. 59 18 91 30 eller mail: hrc(snabel-a)km.dk

JUNIOR KLUB FOR ALLE I 4.-5. OG 6. KLASSE PÅ UNDLØSESKOLE
1. gang onsdag den 3. november kl. 14.00 (vi henter på skolen)
Kom og gør kirkens nye juniorklub mere værdifuld. - Rammerne, mulighederne og nærværet er klar til at vi sammen skaber indholdet. Vi kan blandt andet:
Tale om stort og småt - det du lige har på hjerte
Lave krea f.eks. juledekorationer, pynte småkager m.v.
Hygge med the og eftermiddagsmad
Gå i skoven, besøge kirken og tage på tur
Tilmelding til Lonny: tlf. 40 40 26 70 - mail: lonny1977(snabel-a)gmail.com

- vi har i kirken aktivitetstasker til både mindre og større børn som et tilbud under gudstjenesten. Der er tegnepapir, farver, blyanter, malerbøger, puslespil og flere andre ting til både piger og drenge.

Mere for børn på barnetro.dk og på bibelselskabet.dk

Børn & Unge - Børneklubben og konfirmander

Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130